2011 m. gegužės 29 d., sekmadienis

Savaitgalis su ponu šašlyku

Netikėtas išvykimas už miesto atnešė jaukiai lietingą savaitgalį. Murčik. :)



Reto gardumo pasitaikė..



Paukštiena vs. Kiauliena


Gėlių darželio prižiūrėtoja Gabi.

2011 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Pavasarinė jūra,meilė ir margutis, kurio nebuvo.

Labas, kuo tu vardu? kaip sakai... Bembis?





Palangos jūroj nuskendo mano.. ?





Saulė leidžiasi Klaipėdoj...




Kaip sluoksniuotas desertas su dviem papuošimais.


2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis




Sveiki kosmonautai bei jų bičiuliai-sugerovai!

Nieko nežinau ką aš čia darau... Čiūju eilinis savaitės nuotykis. Bus matyt.. :)
Kas aš? Nežinau. Vieną dieną didis svajotojas, įsimylėjelis, kitą baisus tinginys, trečios dienos bėgyje daug šoku lyg 'black swan', į vakarą nebepaslenku, 4-tos rytą noriu būti kūrėjas, po piet jau laukiu kada paliksite mane ramybėje, 5-tą dieną visai pramiegu, į naktį žiūrėk ir atsigaunu.. Galiu būt vakarėlio siela, galiu būt nepastebimas kaip pelė po šluota, o 6-tos dienos visai neprisimint ką veikiau,ta proga ir nuotrauką kokią pagamint galiu.. 7-tą kuriu naują planą, vėliau jie griūva arba pildosi (priklauso nuo to kiek aš to noriu) .. :) Diena iš dienos vyksta ieškojimai.. Taigi kas aš ? Sunku apie save, apie kitus papraščiau.. 'Veidaknygės' pagalba paprašiau kelių draugų,bičiulių, šeip kolegų parašyt apie mane nuo kelių žodžių iki kelių sakinių. Kažkaip per gerai čia man balamutui.. :D Cituoju:

"Naglis yra veržlus, užsispyręs, neieškantis žodžio kišenėje, gabus vaikis. Kartais kuklus, bet įspūdingas šokėjas, fotografas - menininkas. Su juo niekada nenuobodžiausi!"

"Nerealus berniutis.."

"Nu tu man fainas! Grazus, smagus, talantlivas... Biski aisku kartais buna tie kaprizai, nuotaiku kaita, bet kai pripranti - imanoma su tuo taikytis :) Dar tu aisku puikus fotografas ir sokejas! "

"Atrodo atidaves visa save ne tik gyvenimui, bet ir tam kad tas mazas pasaulis supantis ji, paverstu laimingais ir zmones esancius aplink. Betkuris ,net mazai pazistantis ji , gali pajusti tvyrancia gera aura aplink si zmogu, kuri vercia tavo akis sypsotis.O siaip beproto paslaptingas ir pasiutes zmogus, is kurio gali tiketis visko(zinoma geriausio)"

"B.S., svancete ir humoras"

"tu kaip nesuvalgomas saldainis,kuriuo dziaugiesi vos pamacius,tada valgant, o kadangi jis nesuvalgomas,tai dziaugsmas tesiasi be galo ;)"

"Naglis - vienas nuostabiausiu man zinomu sokeju ir sokio ir asmenybes prasme. Lengvai bendraujantis, traukiantis demesi. Tiksliningai siekiantis savo tikslu."

Nuotaiką pakėlėt, Ačiū. :)